Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Vi anbefaler
Sæsonmenu
August/september menu
Stegt lys fisk med smør, sauteret majs og agurk, hertil sauce nage skilt med dildolie
Langtids stegt kalv, grillet courgette og smørpocheret fennikel, med persillecreme og sauce calvados samt dagens kartoffel
Gårdoste med hjemmesylt
Rødgrød på vores måde med vanilje iscreme og hvide chokolade flager
2 retter kr. 425,- 3 retter kr. 495,- 4 retter kr. 550,
Forretter
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
Jomfruhummer bisque
158,-tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
Rørt tatar med krydderurter og cognac
158,-trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
Carpaccio af lufttørret okseinderlår
148,-grilleret artiskok, soltørrede tomater, pesto og høvlet Parmesan
Steaks af okse
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
Oksetournedos fra grill af velhængt kødkvæg 220 g
365,-serveres med stegte svampe og sæsonens grønt, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Uruguay Striploin ca. 300 g
378,-serveres med stegte svampe og sæsonens grønt, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Uruguay Ribeye 300 gram
378,-serveres med stegte svampe og sæsonens grønt, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Hovedretter
Klassisk Wienerschnitzel
268,-Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
Liguni pasta med stegt oksemørbrad
229,-i svampecreme tilsmagt med Calvados, toppet med parmesan
Ristet kulmuler
335,-Sauteret majs og agurk, hertil sauce nage skilt med dildolie og kartofler
Sol over Lillebælt
315,-Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartoflerVegetar menu 2 retter
288,-Tomat carpaccio med vesterhavsost, artiskokker, ristet pinjekerner og olivenolie
Grillet avocado med lun luftig persillecreme, sprød sago og lurter
Ost
Ostetallerken med 4 oste
125,-udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
Desserter
Gateau Marcel (glutenfri)
115,-med rørt vanilje iscreme
Rødgrød på vores måde
98,-vanilje iscreme og hvide chokoladeflager
Københavnerstang på vores måde
105,-Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
Is for sjov
88,-2 slags hjemmelavet iscreme med coulis og hvid chokolade