Frokost torsdag-fredag-lørdag

Frokost hos Restaurant Oven Vande Ved Volden

Frokost a la carte

Fersk bøgerøget laks  138,-
hummermayo syltet æble og agurk crudite og frisk plukket grønt

Hvide asparges med håndpillede skagens rejere  138,-
Hollandaisesauce og friske rogn

Oksecarpaccio af oksemørbrad  138,-
trøffelmayo, grillet artiskok og soltørrede tomater, frisk revet trøffel peccorino

Rørt kalvetatar med krydderurter  138,-
trøfflmayo, chips og rødbede pickles

Sprøde fritter med trøffelolie og aiole  45,-

Rødspættefilet stegt i Panko  115,-
håndpillede rejer, hummermayo og citron

Husets luksus stjerneskud  195,-
laksefarseret rødtungefilet, pankostegt rødspættefilet,
ferskrøget laks, håndpillede rejer

Tournedos af Kalvemørbrad 285,-
Syltede bøgehatte, sæsonens grønt og kartoffel, kalve demiglace med trøffel

Stor æggekage med sprødt bacon  148,-
tomat, agurk, purløg, sennep, rugbrød (min 2 kuverter )

Frokostmenu

Fersk bøgerøget laks fra Kerteminde
hummermayo, syltet æble og agurk relish, crudite og plukket grønt

Tournedos af Kalvemørbrad
Syltede bøgehatte, sæsonens grønt og kartoffel, kalve demiglace med trøffel

Gourmet Oste
udvalg af gårdoste med hjemmesylt

Let frossen fransk chokoladekage
hindbærcoulis og hjemmelavet iscreme

2 retter 350,- 3 retter 400,- 4 retter 450,-
(Frokostmenuen skal bestilles af alle ved bordet. Børn undtaget )

 

Ost og dessert

Gårdoste 100,-
udvalg af 4 danske og udenlandske oste specialiteter med hjemmesylt

Let frossen fransk chokoladekage 98,-
hindbærcoulis og hjemmelavet iscreme

Is for sjov 68,-
vaniljeiscreme og rabarbersorbet, coulis og hvid chokolade

 

Bestil bord online. Eller ring på tlf. 76 20 02 26