RESTAURANT

Restaurant Oven Vande Ved Volden i Fredericia

Restaurant, steakhouse og brasserie i Fredericia.

Kom og se vores indbydende restaurant og hyggelige omgivelser. Vi glæder os til at Jer.
Nyd et bredt udvalg af spændende retter og friske aromaer fra nogle af de mest karakteristiske retter.

Kære gæster, vi glæder os helt vildt til at gense jer
Vi har glædet os rigtig meget til få personalet i gang igen, køkkenet dufter af forberedelse og tjenerne gør restauranten og udendørs arealerne indbydende og klar til at modtage gæster igen.

Vi har ommøbleret, for at give alle rigelig plads i restauranten. På udendørs arealerne har vi opgraderet med læskærme markiser og kraftige elvarmere, nye hynder og tæpper. Vi er klar til at modtage gæster i trygge og bekvemme omgivelser. Der vil ligeledes være standere med håndsprit samt dispensere på alle borde til vore gæsters frie afbenyttelse.

Opfordring
Vi opfordrer naturligvis alle vore gæster til at holde god afstand, høj hånd hygiejne og generelt følge myndighedernes anvisninger. Selv om vi meget gerne vil se dig, så bliv hjemme og meld afbud hvis i / du føler symptomer som beskrevet af sundheds myndighederne.

Vores køkken har et bredt udvalg af herlige menuer og retter til alle. Ønsker ud information om indhold af ingredienser, fås det ved personalet eller den køkkenansvarlige.

Hold på 8 personer eller derover betragtes som små selskaber og bedes venligst have forudbestilt – for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid.

A LA CARTE AFTEN KORT

Se brochuren omkring tilblivelsen af Oven Vande Ved Volden
Du kan læse mere om Fredericia´s spisested nr. 1 – Klik her.

 

Nyhed Frokost åbent torsdag – fredag – lørdag

På vores frokostkort vil I bla. kunne finde Klassisk dansk smørrebrød i ny nordisk fortolkning, samt populære Oven Vande klassikere se mere her.

Vores populære Brunch buffet holder pause
Indtil vi i Danmark og øvrige verdenssamfund har fundet en vaccine eller anden sikker behandlingsform mod Covid
Vi mener ikke, at vi har den fornødne kapacitet og det krævede udstyr til på forsvarligvis at håndtere buffet spisninger uden at skulle melde drastiske pris stinger ud

Gårdhaven
Er blevet opgraderet og fremstår nu som en af områdets smukkeste gårdhave miljøer med masser af hygge.

Vi glæder os til at se jer